Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Odin’59 blijft in Derde Divisie na zwaarbevochten zege op Ter Leede

Odin’59 blijft in Derde Divisie na zwaarbevochten zege op Ter Leede

Odin’59 blijf in de Derde Divisie. De Heemskerkers toonden zich in een zwaarbevochten krachtmeting met Ter Leede net iets sterker (3-1), nadat het vorige week in Sassenheim 1-1 werd.

Penalty

Op een drukbezocht en zonovergoten sportpark Assumburg ontspon zich een meeslepend duel, waarin beide ploegen met name voor rust hartstochtelijk de aanval kozen. Voor de pauze ging het duel daarbij op en neer. Odin had echter een ongelukkige handsbal van Ter Leede-verdediger Renee Troost nodig om aan de leiding te komen. De mandekker kreeg de bal tegen zijn hand, waarna Denzel Meijer vanaf de strafschopstip de 1-0 maakte.

Spanning terug

Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong. Zes minuten later kopte Vincent Ammerlaan een voorzet vanaf rechts tegen de touwen: 1-1. Na rust was het vooral Odin dat duidelijk jacht maakte op de voorsprong, nadat het eerste duel in Sassenheim in 1-1 was geëindigd. Ruim tien minuten voor tijd werden de Heemskerkers beloond met de 2-1 door Nigel Hardenberg.

Hectische slotfase

In een hectische slotfase ontstonden er nog grote kansen voor beide doelen, maar het was Odin dat optimaal profiteerde. Jeffrey Kleibroek maakte de bevrijdende 3-1, waardoor Odin zich verzekerde van nog een jaar in de Derde Divisie. Voor het ambitieuze Ter Leede wacht niets anders dan nog een jaar in de Hoofdklasse.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag