woensdag, augustus 17, 2022
HomeHoofdklasseDHSCNoslin (EX-DHSC) verruilt TOP Oss na twee maanden al voor de Eredivisie

Noslin (EX-DHSC) verruilt TOP Oss na twee maanden al voor de Eredivisie

De voetbalcarrière van Tijjani Noslin zit behoorlijk in de lift. De aanvaller speelde vorig seizoen zijn wedstrijden nog in de hoofdklasse bij DHSC en woensdag plaatste hij zijn handtekening onder een contract bij Fortuna Sittard, meldt de Limburgse eredivisieclub via de officiële kanalen.

De 22-jarige aanvaller tekende een overeenkomst tot medio 2024 waarin een eenzijdige optie voor de club werd opgenomen voor één seizoen extra. In de zomer maakte Noslin de stap van DHSC naar TOP Oss waar hij op amateurbasis zou gaan spelen en trainen. Daar maakte hij echter een dusdanig goede indruk dat er interesse kwam vanuit Sittard.

Op de website van Fortuna Sittard gaf Noslin een reactie over zijn overstap naar de hoogste afdeling van het Nederlandse voetbal. ,Het is allemaal heel snel gegaan. Binnen twee maanden van de amateurs naar de Eredivisie is een jongensdroom. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor deze kans en ik ga er samen met mijn nieuwe teamgenoten alles aan doen om, nu het publiek weer terug is in de stadions, er een mooi seizoen van te maken.’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS