Volg ons

Derde Divisie

Noordwijk stunt en schakelt Sparta uit

Noordwijk stunt en schakelt Sparta uit

Een wereldprestatie van Noordwijk en een blamage van Sparta. Misschien wel de grootste bekerstunt van de eerste bekerronde vond plaats in Noordwijk.

Al vroeg hing een stunt in de lucht op sportpark Duinwetering, toen Denzel James Noordwijk vroeg aan de leiding hielp. Sparta zette echter al snel orde op zaken. Twee goals van Abdou Harroui zorgden voor een 1-2 ruststand.

Na de pauze bleef Noordwijk geloof houden en dat werd beloond. Raies Roshanali bracht de thuisploeg weer op 2-2. In de slotfase sloeg Sabir Achefay bovendien keihard toe. Hij scoorde de 3-2 en kreeg daarmee de Spartaanse prof op de knieën. Dat ontketende een waar volksfeest in Noordwijk.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie