zondag, mei 22, 2022
HomeCompetitiesDerde DivisieNoordwijk plukt doelman weg bij VVSB

Noordwijk plukt doelman weg bij VVSB

Lars Jansen mag bij vv Noordwijk gaan strijden om de plek onder de lat. De 22-jarige doelman komt over van VVSB, waar hij stand in was voor Ruben Valk.

,,Met Lars halen wij een zeer fanatieke en complete keeper naar de Duinwetering. Op tweede divisie niveau is het van groot belang dat de selectie bestaat uit een aantal bijna gelijkwaardige keepers. De concurrentiestrijd zorgt ervoor dat ze onderling het beste van zichzelf eisen wat het niveau weer ten goede komt”, aldus bestuurslid technische zaken Pieter Vink op de clubsite.

Jansen begon zijn keepersloopbaan in de jeugd van Argon, waarna hij werd opgepikt door Go Ahead Eagles. Na 2,5 jaar maakte hij de overstap naar VVSB. ,,Lars, die in februari 23 jaar wordt, is woonachtig in Sassenheim wil graag bij Noordwijk de strijd aangaan met de reeds aanwezige keepers om een plekje in het eerste elftal te bemachtigen. Hij krijgt bij Noordwijk de kans om tijdens de training en in de oefenwedstrijden de trainersstaf te overtuigen”, is te lezen op de website van Noordwijk. ,,Ik ga de geboden kans met twee handen aan grijpen om mijn kwaliteiten op alle mogelijke momenten te laten zien”, aldus de goalie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]