Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Noordwijk pakt koppositie na zege in blessuretijd op DOVO, Quick Boys ruim langs VVOG

Noordwijk pakt koppositie na zege in blessuretijd op DOVO, Quick Boys ruim langs VVOG

DOVO leek zaterdagmiddag in Veenendaal op weg naar een puntendeling tegen Noordwijk, niets bleek echter minder waar te zijn. In de blessuretijd wist de promovendus een tussenstand van 2-2 om te buigen naar een ruime zege van 2-4. Quick Boys had weinig moeite met VVOG, de uitwedstrijd werd afgesloten met een fraaie zege (1-4). De amateurtak van Ajax was in Sneek te sterk voor ONS (0-2). 

DOVO – Noordwijk
De Veenendaalse formatie kwam na veertien minuten spelen op voorsprong, wie anders dan Joshua Patrick was de maker van de openingstreffer. De aanvaller werd weggestuurd en schoot via de binnenkant van de paal binnen (1-0). Nog voordat het scorebord het half uur aangaf was het al weer gelijk. Thomas Reynaers schoot een vrije trap fraai in de kruising (1-1). Zes minuten later was het weer raak voor de gasten, een goed uitgevoerde counter werd tot doelpunt gepromoveerd door Martijn le Congé (1-2). Met nog een kwartier op de klok kwam DOVO weer naast Noordwijk. Joshua Patrick knalde de bal hard en laag binnen (2-2).  DOVO leek de drie punten binnen te slepen, maar de treffer werd geannuleerd vanwege buitenspel, dit was de lezing van de arbiter en zijn assistent en niet van de supporters van de thuisploeg. In de blessuretijd werd het duel alsnog helemaal op zijn kop gezet. Noordwijk wist alsnog de drie punten binnen te slepen door in de extra tijd maar liefst twee keer het net van de tegenstander te vinden. Dit door doelpunten van Denzel James en Nick van Staveren.

VVOG – Quick Boys
In de 35ste minuut mocht Kelvin Maynard van de scheidsrechter aanleggen vanaf de elfmeterstip. De toegekende strafschop werd benut waardoor de ploeg uit Katwijk op 0-1 kwam. Na iets meer dan een uur spelen wist Quick Boys de voorsprong te verdubbelen, Kay Tejan was goed voor de 0-2. Kort daarna leek de wedstrijd in het slot te zijn gegooid door de uitspelende ploeg nadat wederom Tejan het net wist te vinden (0-3). VVOG wenste echter de hoop op één punt niet op te geven en deed snel iets terug door Joshua Tijdens (1-3). In de 81ste minuut bepaalde echter Marc de Kruijs de eindstand op 1-4 in het voordeel van de thuisploeg.

ONS Sneek – Ajax (am)
Misa Danso wist in de 28ste minuut doelman Ditewig te verschalken met een bekeken boogbal, dit betekende de voorsprong voor de Amsterdamers (0-1). Na iets minder dan een uur spelen bepaalde Misa Danso de eindstand op 0-2.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag