Volg ons

Tweede Divisie

Noordwijk en revaliderende Thomas Reynaers blijven toch aan elkaar verbonden

Noordwijk en revaliderende Thomas Reynaers blijven toch aan elkaar verbonden

Thomas Reynaers blijft alsnog speler van Noordwijk. De creatieve middenvelder kondigde afgelopen winter zijn vertrek aan van Duinwetering, maar een zware knieblessure zette ook een streep door een voorgenomen transfer.

De Utrechter was voornemens zichter bij zijn woonplaats te gaan voetballen, maar heeft nu toch besloten bij Noordwijk te blijven. ,,De plannen voor een nieuw voetbalavontuur liggen in de ijskast, maar de drang om betrokken te blijven bij het voetbal is er niet minder om geworden. De trainer, TC en Thomas zijn het gesprek aangegaan om te kijken of er een rol zou zijn weggelegd voor Thomas waar iedereen baat bij zou hebben. Uit die gesprekken is gekomen dat Thomas de technische staf gaat bijstaan waar dit mogelijk zou zijn. Tevens gaat hij twee keer per week op de club revalideren en zal hij zijn kennis en ervaring gaan gebruiken om de groep, daar waar nodig, bij te staan. Mocht zijn revalidatie voorspoedig gaan, zou het fantastisch zijn als Thomas, ergens in de tweede seizoenshelft, misschien wel zijn rentree in het Noordwijkshirt zou kunnen maken”, is te lezen op de clubsite van de rood-witten.

Reynaers was eerder actief voor Hercules.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie