dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieNorichio Nieveld duikt op bij FC Dordrecht

Norichio Nieveld duikt op bij FC Dordrecht

Norichio Nieveld keert mogelijk terug in de Jupiler League als speler van FC Dordrecht. De 28-jarige verdediger traint mee met de selectie van Gerard de Nooijer.

Proefstage
Nieveld is clubloos, nadat zijn contract bij Go Ahead Eagles niet werd verlengd. De verdediger was deze zomer ook enige tijd op proef bij VVV Venlo, maar tot een verbintenis leidde dat niet omdat hij onvoldoende speelkansen zag. De oud-speler van Feyenoord, Excelsior, PEC Zwolle en FC Eindhoven trainde tevens mee met het VVCS-team voor clubloze spelers.

Advocaat
De verdediger combineert het profvoetbal met een studie tot advocaat, vertelde hij eerder in een interview met De Stentor: ,,Ik ben pas halverwege mijn studie en ik heb de financiële luxe niet om nu al te stoppen. Als ik mijn diploma en een baan als advocaat had, was ik waarschijnlijk al gestopt. Ik ben er inmiddels ook wel achter dat ik eigenlijk helemaal niet pas in dit voetbalwereldje..”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD