dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: TEC, GVVV, VVSB, De Treffers, FC Lienden, FC Rijnvogels, HSC'21 en...

Nieuwsflits: TEC, GVVV, VVSB, De Treffers, FC Lienden, FC Rijnvogels, HSC’21 en JVC

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Vertrokken TEC-speler naar JOS

JOS/Watergraafsmeer, een club uit de Hoofdklasse, heeft een nieuwe aanwinst binnen. Renaldo Jongebloet had eerder al besloten dat hij TEC zou verlaten. Zijn werkzaamheden waren niet meer te combineren met voetballen bij TEC. “Mijn bedrijf (personal training en bootcamps, red.) gaat steeds beter lopen en ik krijg het drukker. Daarnaast wist ik met die rare opzet van de Tweede Divisie nooit waar ik aan toe was. Ik hoorde soms op woensdag op welke dag ik moest spelen. Ik kon dat gewoon niet meer combineren met mijn werk”, vertelt hij aan Het Amsterdamsche Voetbal.

GVVV versterkt zich met goalie

Bart van de Beek heeft een nieuwe club gevonden. De oud-speler van onder meer FC Lienden, Jong Feyenoord, Achilles’29 en Juliana’31 draagt volgend seizoen het shirt van GVVV. Dit seizoen speelt de goalie nog bij DESO uit Oss. Bij GVVV moet Van de Beek de strijd aangaan met Johan Jansen.

Bolck verlaat VVSB voor Hercules

Mitchel Bolck heeft een transfer beet. Alhoewel de verdediger annex verdedigende middenvelder op dit moment nog het shirt draagt van VVSB, maakt hij na de zomer de overstap naar Hercules De 23-jarige Amsterdammer kwam dit seizoen bij VVSB nog niet één keer aan spelen toe.

DFS haalt twee spelers uit de Tweede Divisie

De Treffers neemt afscheid van Remy Raterink. De 25-jarige spits heeft ervoor gekozen om de overstap te maken naar DFS. Raterink speelde in het verleden voor DOVO, HSC’21 en Jong De Graafschap. Bij De Treffers staat de spits op negentien competitieduels. Daarin scoorde hij driemaal en gaf hij één assist. Ook Arjan Goorman, verdediger van FC Lienden, maakt de overstap naar DFS.

Pinarci maakt overstap naar SteDoCo

SteDoCo bouwt druk aan de selectie voor volgend seizoen. Daarvoor heeft de club nu ook Hayri Pinarci binnengehengeld. De middenvelder speelt momenteel bij DVS’33 en kwam in het verleden al in actie voor onder meer Spakenburg, AGOVV, Vitesse en Sparta Nijkerk.

Theuns toch weg bij FC Rijnvogels

Alles zag ernaar uit dat Mitchell Theuns ook volgend seizoen het shirt van FC Rijnvogels zou dragen. De middenvelder had tenslotte al een akkoord bereikt over een langer verblijf, maar inmiddels is toch besloten dat het beter is dat de wegen scheidden. Theuns kan op die manier elders aan speelminuten komen om na een zware blessure weer op zijn beste niveau te kunnen komen.

Ter Hogt positief na zeer zware blessure

HSC’21 zal het enige tijd moeten stellen zonder Tom ter Hogt. De negentienjarige spits heeft een zeer zware blessure overgehouden aan de wedstrijd tegen Magreb’90. Niet alleen verloor zijn ploeg met 5-2, ook scheurde Ter Hogt zijn enkelbanden af en brak hij zijn enkel. Toch blijft hij positief. “Ik heb me er nu bij neergelegd. Het is beroerd, want het ging lekker dit seizoen, maar ik hoop hier sterker uit te komen.”

JVC Cuijk hengelt Bosch binnen

JVC Cuijk heeft bekendgemaakt dat Maarten Bosch na de zomer te bewonderen is in het shirt van de club. De 23-jarige verdediger speelt op dit moment nog voor Juliana’31. Bij die club kwam hij via De Treffers en Union terecht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD