dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: Katwijk, TEC, De Treffers, Harkemase Boys, Juliana'31 en JVC Cuijk

Nieuwsflits: Katwijk, TEC, De Treffers, Harkemase Boys, Juliana’31 en JVC Cuijk

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Katwijk haalt oude bekende terug

Teun Guijt draagt vanaf volgend seizoen weer het shirt van Katwijk. De 26-jarige keeper heeft ervoor gekozen om FC Rijnvogles achter zich te laten en terug te keren naar de club waar hij zijn jeugdopleiding volgde. Een verrassende keuze van Guijt, die eerder nog aan FC Rijnvogels liet weten zijn contract daar te willen verlengen. Zeer recent kwamen ze echter contractontbinding overeen.

Gebroeders Sanaky hebben nieuwe club gevonden

Nehemia en Joël Sanaky weten waar ze aan toe zijn voor volgend seizoen. Bij TEC hoefden ze dit seizoen zeker na de winterstop niet altijd meer te rekenen op een basisplaats en dus dachten beide spelers al na over een transfer. Met WNC hebben de gebroeders nu een nieuwe club gevonden.

De Treffers bindt Stronks langer aan zich

De Treffers heeft ook na de zomer nog de beschikking over Jan-Willem Stronks. De linksback heeft zijn contract, dat in de zomer zou aflopen, met één seizoen verlengd. Daarmee gaat de oud-speler van De Graafschap aan zijn vierde jaar beginnen in het shirt van de club uit de Tweede Divisie.

Harkemase Boys heeft nieuwe spits en twee talenten te pakken

Harkemase Boys heeft een nieuwe spits te pakken. De club heeft zijn selectie voor na de zomer versterkt met Yannick Kaluzi, die overkomt van d’Olde Veste ’54. De 23-jarige speler is te spreken over zijn transfer. “Harkemase Boys is een grote naam in het amateurvoetbal en de club speelt op een heel mooi niveau. Het is natuurlijk mooi om voor de fanatieke supporters te spelen. Mijn ambitie is om zoveel mogelijk uit mijn carrière te halen en daar past Harkemase Boys goed bij”, aldus Kaluzi op de clubsite. Naast de komst van de spits heeft de club ook twee regionale talenten aangetrokken. Het gaat om Tom Boezerooy van SV Marum en Kellian van der Kaap van Be Quick 1887.

Nog een Rossen in het shirt van Juliana’31

Nadat Juliana’31 deze maand al bekendmaakte dat Jens Rossen volgend seizoen het shirt van de club draagt, is nu bekend geworden dat ook zijn broer aan de slag gaat bij de club. Bob Rossen, 25 jaar en ideaal te gebruiken als middenvelder, hoefde niet lang te twijfelen over een overgang. “Juliana’31 speelt op een hoog niveau en alles bij de vereniging is tot in de puntjes geregeld. Het is een echte vereniging dat leeft onder de vrijwilligers en supporters, dat vind ik mooi”, vertelde Rossen op de officiële website van de club. Bij Juliana’31 zal hij net als bij Sportclub N.E.C. gaan samenspelen met zijn broertje.

Scholten verlaat Cuijk voor BVC’12

Dominique Scholten heeft een nieuwe club te pakken. Momenteel behoort de middenvelder nog tot de selectie van JVC Cuijk, maar na het lopende seizoen gaat hij aan de slag bij BVC’12. De oud-speler van onder meer Spakenburg en NEC is niet voor niets terecht gekomen bij BVC’12. Nu hij ook voor NEC aan de slag gaat als hoofd jeugdscouting en manager algemene zaken bij de voetbalacademie kon hij wel een club dichterbij huis gebruiken, zo meldt De Gelderlander.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD