maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: GVVV, ONS, OFC, Magreb'90, OJC, Juliana'31 en Huizen

Nieuwsflits: GVVV, ONS, OFC, Magreb’90, OJC, Juliana’31 en Huizen

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

GVVV laat talentvolle speler doorstromen

GVVV heeft één van zijn talentvolle spelers door laten stromen naar de A-selectie van de club. Thomas Bruijnzeels maakt in de zomer de overstap van het beloftenteam naar de hoofdmacht. De voormalig jeugdspeler van onder meer Vitesse en FC Twente speelt sinds de winter weer voor GVVV en staat inmiddels op twee duels in de A-ploeg van GVVV.

Ramos verlengt contract bij ONS Boso Sneek

Yumé Ramos is nog lang niet klaar bij ONS Boso Sneek. De aanvaller annex spits heeft ervoor gekozen om zijn contract tot medio 2019 te verlengen. Daarmee verzekert de club uit Sneek zich van een echte doelpuntenmaker. Dit seizoen staat de Groninger alweer op achttien goals en twee assists in 26 competitieduels. Zijn totaal staat op 34 goals en acht assists in 58 wedstrijden.

OFC plukt speler weg bij Magreb’90

OFC heeft één van de spelers van Magreb’90 weggeplukt voor komend seizoen. Soufiane Reclaoui maakt de overstap naar OFC en was eigenlijk direct overtuigd van de club. “In de gesprekken met OFC hoorde ik alleen maar positieve dingen. Ze wilden alles zo snel mogelijk rond hebben, lieten zien mij graag te willen halen. Dat gaf een goed gevoel”, vertelde Reclaoui aan Het Amsterdamsche Voetbal. In de toekomst hoopt de buitenspeler met OFC in de Tweede Divisie terecht te komen.

Nieuwe aanvaller voor OJC Rosmalen

Ook OJC Rosmalen is erin geslaagd om een nieuwe aanvaller naar de club te halen. De Derde Divisionist richtte zijn vizier echter niet op een speler uit dezelfde competitie, maar ging voor de van Curaçao afkomstige Yevghenny Marcelli. De 21-jarige speler komt op dit moment nog uit voor RKSV Nuenen, waar hij dit seizoen gemakkelijk voor scoorde.

Twee versterkingen voor Juliana’31

Juliana’31 heeft zich in één klap versterkt met twee nieuwe spelers. De club heeft de komst van verdediger Daan Arnts en middenvelder Joey Wijnhoven aangekondigd. Allebei de spelers komen over van SC Millingen. Laatstgenoemde is geen onbekende voor de club. Ook vroeger droeg hij al het shirt van Juliana’31. Na een mooi avontuur met hoogte- en dieptepunten wil ik graag hogerop. Dat mijn ‘oude’ club Juliana ’31 mij die kans geeft is extra mooi, die wil ik met beide handen grijpen. Juliana ’31 voelt toch als thuiskomen”, aldus de middenvelder op de clubsite.

Magreb’90 haalt twee aanwinsten binnen

Magreb’90 heeft twee nieuwe spelers binnengehengeld. Nordin Bourazma en Hicham Lechkar spelen vanaf volgend seizoen voor de club. De twintigjarige Bourazma verlaat FC Breukelen voor de Derde Divisie-club. Lechkar, die een verleden kent bij FC Utrecht, laat Koninklijke HFC achter zich.

Ook Huizen vindt aanwinst bij FC Breukelen

Niet alleen Magreb’90 gaat er met een speler van FC Breukelen vandoor, Huizen doet dat ook. Die club heeft zich versterkt met Rinaldo O’Niel. De 28-jarige doelman speelde in het verleden al voor onder meer FC Omniworld en Katwijk en draagt vanaf na de zomer het shirt van Huizen.

FC Rijnvogels pikt verdediger op bij Ajax

FC Rijnvogels heeft een nieuwe verdediger naar de club gehaald. Donalda Sanches Silva kwam dit seizoen in actie voor de zaterdagamateurs van Ajax, maar na de zomer mag hij zijn kwaliteiten tonen in Katwijk aan den Rijn. In het verleden droeg de mandekker al het shirt van onder meer Barendrecht en Smitshoek.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD