donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagNieuwsflits: GVVV, FC Lienden, Excelsior Maassluis, De Treffers, Huizen en OFC

Nieuwsflits: GVVV, FC Lienden, Excelsior Maassluis, De Treffers, Huizen en OFC

Het nieuws in de Tweede Divisie en Derde Divisie stapelt zich zo snel op dat het overzicht bijna is verdwenen. Daarom brengen we vanaf heden met enige regelmaat de Nieuwsflits. Kort en bondig verzamelen we het nieuws uit de divisies, zodat je weer helemaal bij bent.

Brouwer laat zich uit over toekomst

Simon Brouwer heeft zich uitgelaten over de toekomst. Het gerucht ging dat de middenvelder binnenkort misschien terug zou keren naar zijn jeugdliefde HDS, maar volgens de speler is daar nog geen sprake van. “Er wordt mij veel gevraagd wat ik volgend jaar doe. Ik kan GVVV goed begrijpen als ze afscheid van mij namen, maar we hebben beiden de intentie uitgesproken om met elkaar door te gaan”, aldus Brouwer in de Veenendaalse krant. De afgelopen tijd stond de aanvallende speler buitenspel vanwege een zware knieblessure.

FC Lienden haalt Willemse definitief binnen

FC Lienden heeft goed nieuws voor Lars Willemse. De 22-jarige verdediger mag bij de club uit Lienden blijven. De voormalig jeugdspeler van Vitesse trainde al even mee met de selectie van trainer Hans Kraay junior. Lange tijd was het echter afwachten of hem dat ook een nieuwe ploeg op zou leveren. Inmiddels is het duidelijk dat dat het geval is.

Aanwinst voor Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis heeft zijn eerste echte aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. Gerwin ‘Smally’ Lake draagt na de zomer het shirt van de ploeg uit Maassluis. De voormalig jeugdspeler van FC Dordrecht kan prima uit de voeten als vleugelaanvaller.

De Treffers ziet Raterink vertrekken

Remy Raterink heeft een nieuwe club gevonden. De spits laat De Treffers na het lopende seizoen achter zich en gaat aan de slag bij DFS. Voorheen speelde Raterink al voor onder andere DOVO, HSC’21 en Jong De Graafschap. Bij De Treffers staat de spits dit seizoen op drie goals in zeventien competitieduels.

Vleugelverdediger vertrekt bij Huizen

Huizen neemt na het lopende seizoen afscheid van Leroy Oehlers. De vleugelverdediger heeft er tot op heden een goed seizoen opzitten bij de club in het groengele-shirt, maar nu is het klaar voor een volgende stap, meent Oehlers. Wat die nieuwe club wordt, is nog even afwachten. Over interesse heeft Oehlers niet te klagen.

Sluijter als assistent aan de slag bij OFC

Waar Thijs Sluijter momenteel nog als hoofdtrainer van ADO’20 werkzaam is, maakt hij volgend seizoen de overstap naar OFC. Daar gaat Sluijter aan de slag als assistent van Yuri Rose. Een verrassende keuze volgens vele, maar voor Sluijter zeker niet. “Ik begrijp dat iedereen verbaasd is over deze stap. Voor mij is het, gezien de plannen die ik heb, niet meer te combineren met mijn maatschappelijke loopbaan om hoofdtrainer te zijn op dit niveau”, vertelde Sluijter aan het Amsterdamsche Voetbal. Om welke maatschappelijke loopbaan het gaat, maakt de aankomend assistent van OFC later bekend.

Shanwary aan de slag bij UDI’19

Esmat Shanwary gaat per direct aan de slag bij UDI’19. De aanvallende middenvelder speelde in het verleden bij onder andere FC Utrecht, Achilles’29, GVVV en NEC. Shanwary droeg nog niet zo heel lang geleden nog het shirt van vv Sluiskil. Inmiddels is Shanwary echter verhuisd en dat bood UDI’19 een ideale gelegenheid om hem binnen te hengelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD