dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieNieuwbakken IJsselmeervogels-trainer De Gunst weet waar de achilleshiel van zijn ploeg zit

Nieuwbakken IJsselmeervogels-trainer De Gunst weet waar de achilleshiel van zijn ploeg zit

IJsselmeervogels-trainer Gert Peter de Gunst debuteerde zaterdag met een 2-0 zege tegen Jong Sparta. Toch was de Zwollenaar realistisch en zag hij direct waar de achilleshiel van zijn ploeg zit.

In de eindfase was de pijp leeg bij de Vogels. Dat bleek onder meer bij een grote kans voor Pieter Langedijk: ,,Het was wel de fase dat wij ook fsyiek niet meer in staat waren om er druk op te krijgen. We schieten daarin echt te kort, op conditioneel gebied moeten we stappen gaan maken”, zegt De Gunst tegen RTV Utrecht.

Hij vervolgde: ,,De laatste tien minuten werden er verkeerde keuzes gemaakt. We zaten in de vermoeidheid en gingen rare dingen doen.” Eerder stelde de opgestapte Berry Smit na de ontluisterende nederlaag tegen AFC ook al dat de selectie conditioneel en fysiek op haar tandvlees liep.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD