donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsNieuw logo VVSB, oefenkrakers RBB en FC Lisse live op TV

Nieuw logo VVSB, oefenkrakers RBB en FC Lisse live op TV

Verschillende clubs zijn alweer rustig begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Tweede Divisie. Voor FC Lisse en Feyenoord bevat het oefenprogramma echter ook absolute krakers. Op Ter Specke komt op 8 juli landskampioen Feyenoord op bezoek, terwijl op 11 juli Ajax naar de Middelmors komt.

Live op TV
Beide duels worden live uitgezonden. Op FOX Sports is op 8 juli (16.00 uur) FC Lisse – Feyenoord te zien, terwijl Ziggo Sport Rijnsburgse Boys – Ajax (19.30 uur) uitzendt. Het complete voorbereidingsprogramma van alle clubs in de Tweede en Derde Divisie is te vinden in onze handige Voorbereidingskalender.

VVSB introduceert nieuw clublogo
VVSB begint haar tweede seizoen in de Tweede Divisie niet alleen met een vernieuwde selectie, de club uit Noordwijkerhout heeft ook haar klassieke logo een opfrisbeurt gegeven. In plaats van slechts de letters van de clubnaam kiezen de paars-gelen voor een wapenvormig logo met daarin ook een leeuw verwerkt, een verwijzing naar de leeuw in het schild van de gemeente Noordwijkerhout.

In onderstaande video wordt het logo gepresenteerd:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD