Volg ons
Fox-Sports-Tweede-Divisie

Nieuws

Nieuw logo VVSB, oefenkrakers RBB en FC Lisse live op TV

Nieuw logo VVSB, oefenkrakers RBB en FC Lisse live op TV

Verschillende clubs zijn alweer rustig begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Tweede Divisie. Voor FC Lisse en Feyenoord bevat het oefenprogramma echter ook absolute krakers. Op Ter Specke komt op 8 juli landskampioen Feyenoord op bezoek, terwijl op 11 juli Ajax naar de Middelmors komt.

Live op TV
Beide duels worden live uitgezonden. Op FOX Sports is op 8 juli (16.00 uur) FC Lisse – Feyenoord te zien, terwijl Ziggo Sport Rijnsburgse Boys – Ajax (19.30 uur) uitzendt. Het complete voorbereidingsprogramma van alle clubs in de Tweede en Derde Divisie is te vinden in onze handige Voorbereidingskalender.

VVSB introduceert nieuw clublogo
VVSB begint haar tweede seizoen in de Tweede Divisie niet alleen met een vernieuwde selectie, de club uit Noordwijkerhout heeft ook haar klassieke logo een opfrisbeurt gegeven. In plaats van slechts de letters van de clubnaam kiezen de paars-gelen voor een wapenvormig logo met daarin ook een leeuw verwerkt, een verwijzing naar de leeuw in het schild van de gemeente Noordwijkerhout.

In onderstaande video wordt het logo gepresenteerd:

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Nieuws