woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieNiels Redert krijgt schitterend afscheid bij Excelsior Maassluis: 'Ik hield het niet...

Niels Redert krijgt schitterend afscheid bij Excelsior Maassluis: ‘Ik hield het niet droog’

Een erehaag en een enorm spandoek. Niels Redert zwaaide zaterdag na 14 seizoenen af bij Excelsior Maassluis. De routinier was ontroerd door het afscheid dat hem werd gegund.

,,Dat er zoveel tijd en energie gestoken is in mijn afscheid, dat vind ik echt onvoorstelbaar. Ik heb er bijna geen woorden voor”, stelt hij in gesprek met het AD. ,,Bij die erehaag voelde ik me een beetje ongemakkelijk en ik hield het ook niet droog, als ik eerlijk ben. Ik ben enorm trots, zo’n afscheid daar hoop je op en dat het na veertien seizoenen zo eindigt, dat is gewoon een enorme kick.”

Redert blijft aan de Tricolores verbonden. Hij wordt toegevoegd aan het ’technisch managementteam’ ,,Als oud-speler, dat kan ik nu zeggen, breng ik heel veel ervaring mee. Ik weet als geen ander wat er leeft binnen een spelersgroep. Ik zie het als mijn taak om het DNA van Excelsior Maassluis te bewaken en de doorstroming van eigen jeugd in stand te houden, zodat mijn opvolgers dezelfde kansen krijgen als dat ik hier heb gekregen. Dat ga ik samen doen met de ervaren mensen die deze taak al langer op goede wijze vervullen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD