Volg ons

Eerste Divisie

Navrátil na zege op Twente: ‘Niet het gevoel dat het mis zou gaan’

Navrátil na zege op Twente: ‘Niet het gevoel dat het mis zou gaan’

Go Ahead Eagles sleepte zondag drie belangrijke punten weg voor de poorten van de Enschedese hel. Matchwinner werd Jaroslav Navrátil.

,,In zo’n groot stadion spelen, dat is wel mooi”, glunderde Navrátil na afloop in gesprek met De Stentor. ,,We hebben het zeker in de eerste helft goed gedaan. Toen speelden we zoals we graag willen. Maar vergeet niet dat FC Twente een topclub is. Het is moeilijk om dat niveau vol te houden tegen zo’n ploeg. Jezelf onder de druk uitspelen, dat is zwaar en vergt veel concentratie. Dat zag je in de tweede helft, want toen was het af en toe wel billenknijpen. Ik heb niet het gevoel gehad dat het mis zou gaan, je moet gewoon vertrouwen hebben in je ploeggenoten. Dat is de kracht van dit team. We zijn heel hecht, denken positief en werken hard. Dat is de basis.”

Eagles blijft koploper, maar tevens nuchter: ,,Buiten dat onze trainer ons wel met beide benen op de grond houdt, doen we dat zelf ook. Hij hamert flink op alles wat beter kan en wat beter moet. En zo ben ik zelf ook. Je moet zelfkritisch blijven. Misschien mag ik wel wat positiever zijn. Al hebben we met de verwachtingen van de buitenwacht niets te maken. We hebben wel vaker dit seizoen een goede prestatie neergezet om vervolgens toch weer een keer een nederlaag op te lopen. Het kan maar zo misgaan, daar moeten we voor waken.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie