Volg ons
Pieter Mulders Rijnsburgse Boys

Derde Divisie Zaterdag

Mulders boos over penalty: “Woorden gevallen, wat mij betreft terecht”

Mulders boos over penalty: “Woorden gevallen, wat mij betreft terecht”

Pieter Mulders is woest over de wijze waarop Rijnsburgse Boys twee punten heeft verspeeld tegen VVOG. In blessuretijd miste Marvin Wijks een penalty en vooral dat hij achter de bal ging staan zorgde voor bevreemding.

Bal opeist moet je tegen kritiek kunnen

Tegenover Omroep West gaf de trainer namelijk direct toe dat Wijks niet bovenaan het lijstje staat van penaltynemers. “Goeman staat bovenaan, gevolgd door Leonard. Overigens heeft Wijks dit seizoen al wel penalty’s gescoord. Er zijn zojuist wel wat woorden gevallen in de kleedkamer en wij mij betreft ook terecht. Als je de bal opeist en je mist, moet je tegen kritiek kunnen. Dat hebben we ook doorgenomen.” Door de misser staat Rijnsburgse Boys nog altijd niet los, ASWH heeft nu evenveel punten op de derde plaats. Scheveningen en Jong FC Volendam volgen op twee punten.

Bekijk het volledige interview met Mulders

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag