donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsTECMohammed Nouri (TEC) over situatie broer 'Appie': 'Af en toe droom ik...

Mohammed Nouri (TEC) over situatie broer ‘Appie’: ‘Af en toe droom ik dat het niet waar is’

Het leven van TEC-speler Mohammed Nouri staat al maanden op z’n kop. Sinds zijn broer Abdelhak ‘Appie’ Nouri onwel werd op het veld en daarbij ernstige hersenschade opliep, gaat er geen dag voorbij waarop hij niet aan het bed van de Ajacied zit.

Besef
,,Ik besef nog steeds niet wat er is gebeurd”, zegt hij tegenover RTL Nieuws. ,,Hij is niet alleen mijn broertje, maar ook mijn beste vriend. We dragen dezelfde kleren, hebben dezelfde vrienden. Een betere band bestaat niet. We deden alles samen.”

Turkije
Op het moment dat zijn broer in elkaar zakte, zou de TEC’er net op vakantie gaan: ,,Ik was op dat moment op vakantie in Turkije, we waren net geland. Ik zat in de bus naar het hotel toen mijn telefoon ging. Ik ben meteen teruggegaan naar het vliegveld en heb de eerste vlucht naar Nederland gepakt.”

Praten en bidden

Sindsdien is hij veel in het ziekenhuis: ,,Ik ga iedere dag naar hem toe, het liefst ben ik er de hele dag. Soms blijf ik ook slapen. Ik zit naast zijn bed en praat tegen hem. Ook bid ik voor hem. Ik heb geen ruimte om andere dingen te doen. Misschien zou dat op een gegeven moment wel moeten, maar ik kan het nog niet. Het komt wel.”

Droom
“Af en toe besef ik het niet. Dan ga ik slapen en droom ik dat het allemaal niet waar is. Maar dan word ik ’s ochtends wakker, en raak ik helemaal in paniek als ik besef dat het wél echt is.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD