dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenMiddenvelder De Vogel keert per direct terug bij FC Lienden

Middenvelder De Vogel keert per direct terug bij FC Lienden

Trainer/coach Hans Kraaij jr kan ook dit seizoen gebruik maken van de diensten van Wouter de Vogel. De aanvallend ingestelde speler, die aan het einde van het voorgaande seizoen afscheid nam van FC Lienden, trainde sinds begin september mee en sluit nu aan bij de A-selectie. Dit meldt de club op de officiële website.  

Mislukte zoektocht
De 27-jarige aanvallende middenvelder  hoopte dit seizoen een nieuwe club te vinden die hem een nieuwe sportieve uitdaging zou bieden, daarbij werd destijds het buitenland niet uitgesloten. De Vogel slaagde niet in deze zoektocht na zijn vertrek bij FC Lienden. In onderling overleg tussen speler en trainer werd recent besloten dat De Vogel per direct weer toe zal treden tot de selectie van het eerste elftal.

Meerdere clubs
In het seizoen 2016/2017 kwam De Vogel tot 24 wedstrijden voor FC Lienden. In het verleden kwam hij onder andere uit voor Telstar, Fc Dordrecht, FC Den Bosch, FC Oss en ADO Den Haag. Tevens doorliep hij de jeugdopleiding van AZ.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD