dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieMeijers (Spakenburg) na puntendeling in Werkendam: 'Ik vind dat je zo'n wedstrijd...

Meijers (Spakenburg) na puntendeling in Werkendam: ‘Ik vind dat je zo’n wedstrijd moet winnen’

Spakenburg wist zaterdag ver in blessuretijd alsnog één punt te pakken op bezoek bij Kozakken Boys (3-3). Trainer Eric Meijers verscheen na het duel voor de camera van Eyecons waar hij aangaf dat hij blij was dat zijn ploeg niet met lege handen het veld moest verlaten, maar dat er veel meer in had gezeten dan een puntendeling.

De eerste vraag was dan ook of Meijers van mening was dat Spakenburg door de late treffer nu één punt had gewonnen of er twee verloren had. ,,Dat is een beetje dubbel, naar als je ziet wat voor een goal Vince Gino (Dekker) maakt dan vind ik dat je zo’n wedstrijd moet winnen. Dat hebben we niet gedaan en daar zijn we teleurgesteld over. Na de 0-2 hadden we het wel moeilijker, toen voetbalden Kozakken Boys wat beter door de linies heen. We kwamen een middenvelder tekort, dat hebben we snel gerepareerd door een aanvaller er af te halen en er een middenvelder bij te zetten. Ik vond dat we daarna grip hadden op de tegenstander en we eigenlijk ook geen kansen weggaven”, aldus Meijers tegenover de camera van Eyecons.

Spakenburg leek na vijftig minuten voetbal op rozen te zitten nadat Dekker de 0-2 aan liet tekenen. Het liep echter anders. ,,Hoe die 1-2 binnen valt dat is voor mij nog steeds een raadsel want volgens mij kon die er helemaal niet in, maar hij zat er wel in. Dan weet je dat het hier toch weer los komt en dan gelooft Kozakken Boys er weer in en dan kan het alle kanten op. Ik vond dat wij daarna wel een goede kans lieten liggen op de 1-3, die maak je dan niet en dan krijg je daarna een bal uit het niets en valt er weer een goal zo uit de lucht. Ik denk dat Marijnissen een van de beste spelers is uit de Tweede Divisie en dat heeft hij vandaag wel laten zien.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD