zaterdag, maart 6, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zondag Meierdres verruilt GVV Unitas voor Achilles Veen: 'In eerste instantie niet mijn...

Meierdres verruilt GVV Unitas voor Achilles Veen: ‘In eerste instantie niet mijn intentie om te vertrekken’

Achilles Veen is er wederom in geslaagd om een speler van GVV Unitas aan zich te binden. Na de komst van Glenn Kools is het nu de beurt aan Jay-Jay Meierdres.

- Advertentie -

De aanvaller, die in het verleden onder andere ook actief was voor NAC Breda, Baronie, SteDOCo en Halsteren, gaf tegenover Voetbal247 kort tekst en uitleg over zijn keuze om te verkassen naar GVV Unitas. ,,Het was in eerste instantie niet mijn intentie om te vertrekken. Dat zou ik alleen doen als er wat mij betreft een mooie club voorbij zou komen waar ik voor mijn gevoeld geen nee tegen kon zeggen. Achilles Veen was zo’n club. Ik ben altijd al erg gecharmeerd geweest van deze club en dat is de belangrijkste reden dat ik komend seizoen de overstap zal maken”, aldus Meierdres.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES