Volg ons
Barry Maguire TEC

Tweede Divisie

Maguire vertrekt bij TEC

Maguire vertrekt bij TEC

Barry Maguire gaat op zoek naar een nieuwe club. De controlerende middenvelder kwam het afgelopen halfjaar uit voor TEC en was een belangrijke schakel in de wederopstanding van de oranjehemden. Hij wil graag opnieuw een buitenlands avontuur aangaan.

Zware rugblessure

De voormalig jeugdinternational speelde de laatste jaren in Noorwegen voor Sarpsborg 08. Hij kwam daardoor een zware rugblessure uiteindelijk weinig in actie, waardoor hij in de winterstop terugkeerde naar Nederland. Eerder kwam hij al uit voor FC Utrecht, VVV-Venlo en FC Den Bosch.

Uitmuntende periode

In uiteindelijk dertien wedstrijden was Maguire ontzettend belangrijk voor TEC. Hij scoorde in die periode liefst zes keer en was de spil in de defensieve organisatie.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie