Volg ons
Abderrahim Loukili FC Lienden

Tweede Divisie

Loukili kreeg klap voor zijn kop van Kraay jr

Loukili kreeg klap voor zijn kop van Kraay jr

Abderrahim Loukili zorgde in de wedstrijd tussen Kozakken Boys en FC Lienden (2-3) voor de nodige verwarring. De aanvaller leek bij zijn aanloop voor de penalty helemaal stil te staan. Vanaf de zijkant kwam er dan ook veel kritiek, maar volgens Loukili was er niets aan de hand.

Loukili zorgt voor opschudding

Loukili maakte handig gebruik van de kennis die hij heeft opgedaan bij het nemen van penalty’s. “Ik weet gewoon dat als je op zo’n manier de penalty gaat nemen, dan gaat de keeper vallen en kun je de hoek uit kiezen. Ik weet dat wanneer je stopt en je naar achteren en dan weer naar voren gaat, dan telt de penalty niet. Maar zodra je stopt en hij valt en je schiet hem in, dan heeft de scheidsrechter het goed gezien. Ik stond volgens mij niet helemaal stil. Maar dat moet ik even terugkijken, maar volgens mij niet”, gaf Loukili te kennen voor de camera van FOX Sports.

Loukili is trainer dankbaar

Loukili nam na afloop van het duel ook even de tijd om zijn trainer Hans Kraay junior te bedanken. Juist voor hem schoot de aanvaller de penalty vlekkeloos binnen. “Hij heeft me echt aangepakt. Ik heb elke wedstrijd honderd kansen, deze was voor hem, hij moet er een keer invallen. Ik heb ook op mijn klote gekregen, klap voor mijn kop, het heeft gewerkt”, aldus de woorden van Loukili.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie