maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieLoukili kreeg klap voor zijn kop van Kraay jr

Loukili kreeg klap voor zijn kop van Kraay jr

Abderrahim Loukili zorgde in de wedstrijd tussen Kozakken Boys en FC Lienden (2-3) voor de nodige verwarring. De aanvaller leek bij zijn aanloop voor de penalty helemaal stil te staan. Vanaf de zijkant kwam er dan ook veel kritiek, maar volgens Loukili was er niets aan de hand.

Loukili zorgt voor opschudding

Loukili maakte handig gebruik van de kennis die hij heeft opgedaan bij het nemen van penalty’s. “Ik weet gewoon dat als je op zo’n manier de penalty gaat nemen, dan gaat de keeper vallen en kun je de hoek uit kiezen. Ik weet dat wanneer je stopt en je naar achteren en dan weer naar voren gaat, dan telt de penalty niet. Maar zodra je stopt en hij valt en je schiet hem in, dan heeft de scheidsrechter het goed gezien. Ik stond volgens mij niet helemaal stil. Maar dat moet ik even terugkijken, maar volgens mij niet”, gaf Loukili te kennen voor de camera van FOX Sports.

Loukili is trainer dankbaar

Loukili nam na afloop van het duel ook even de tijd om zijn trainer Hans Kraay junior te bedanken. Juist voor hem schoot de aanvaller de penalty vlekkeloos binnen. “Hij heeft me echt aangepakt. Ik heb elke wedstrijd honderd kansen, deze was voor hem, hij moet er een keer invallen. Ik heb ook op mijn klote gekregen, klap voor mijn kop, het heeft gewerkt”, aldus de woorden van Loukili.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD