dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagLoenen verruilt Sportlust'46 komend seizoen voor Spakenburg

Loenen verruilt Sportlust’46 komend seizoen voor Spakenburg

Spakenburg heeft een opvolger gevonden voor de in de zomer van 2022 vertrekkende hoofdtrainer Eric Meijers. De club uit de Tweede Divisie maakte via de officiële kanalen bekend dat Patrick Loenen komend seizoen verantwoordelijk zal zijn voor de verrichtingen van het eerste elftal.

De 47-jarige oefenmeester is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van Sportlust’46. Met de club uit Woerden is hij momenteel, op doelsaldo, lijstaanvoerder van de Derde Divisie in het zaterdagvoetbal. Eerder was hij onder andere werkzaam voor Argon en Eemdijk.

Op de website van Spakenburg gaf Loenen tekst en uitleg over zijn gemaakte keuze. ,,Ik heb altijd de ambitie gehad om succesvol te zijn op het hoogste amateurniveau. Wat is er dan mooier om dit na te streven bij de mooiste amateurclub van Nederland? Ik wilde Sportlust’46 alleen verlaten voor Spakenburg. Dat zegt eigenlijk genoeg over mijn huidige club waar ik het ongelooflijk naar mijn zin heb. Bij Spakenburg wil ik, net als bij de andere clubs waar ik trainer ben geweest of de club waar ik nu zit, zo hoog mogelijk eindigen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD