vrijdag, december 3, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagLoenen (Sportlust'46) over vermeende interesse Spakenburg: 'Het is natuurlijk een fantastische club'

Loenen (Sportlust’46) over vermeende interesse Spakenburg: ‘Het is natuurlijk een fantastische club’

Patrick Loenen wist zaterdag met zijn ploeg Sportlust’46 een monsterscore neer te zetten tegen Ajax (9-0). De hoofdtrainer van de club uit Woerden weet dit seizoen goed te presteren met zijn ploeg en zo zou hij mogelijk een van de kandidaten zijn om Eric Meijers op te volgen bij Spakenburg. Een fantastische club, zo liet hij weten in gesprek met RTV Utrecht

,,Ik denk dat je de vraag of ik op lijstjes sta aan andere mensen moet vragen. Het is natuurlijk een fantastische club, ik denk dat het de mooiste club is van Spakenburg. Dat is misschien niet slim om te vertellen als trainer. Het is nu niet het moment om het er over te hebben. Spakenburg moet zijn plan volgen, maar het belangrijkste vind ik dat we vandaag met 9-0 gewonnen hebben. Ik denk dat iedereen in Woerden met een rood hart ongelofelijk trots op ons kan zijn”, aldus Loenen tegenover de voornoemde regionale omroep.

Loenen begon zijn trainersloopbaan bij Argon. In 2017 maakte hij de overstap naar Eemdijk. Een jaar later arriveerde hij bij Sportlust’46.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS