zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsLeushuis: 'Ik voel waardering'

Leushuis: ‘Ik voel waardering’

IJsselmeervogels gaat in de winterstop met Willem Leushuis praten over de toekomst. De Rooien voerden eerder gesprekken met Danny Buijs en Eric Speelziek over een mogelijk trainerschap na dit seizoen.

Cruciale positie
Speelziek had echter zijn woord reeds aan Sparta Nijkerk gegeven, terwijl Buijs wil wachten op een kans in het betaald voetbal. Tegenover RTV Utrecht zegt André van Diermen, voorzitter van de technische commissie daarover: ,,Wij vinden het van goed leiderschap getuigen om je voordat je een beslissing neemt over een cruciale positie binnen de club goed te oriënteren op eventuele alternatieven. Wij hebben met twee mensen gesproken, en Willem wist daarvan. Dat vond hij niet leuk, en dat begrijp ik.”

Waardering
Leushuis toont zich professioneel in zijn reactie: ,,IJsselmeervogels heeft het recht om oriënterende gesprekken te voeren met mogelijke nieuwe trainers. Wij hebben bij mijn aanstelling in augustus afgesproken dat we tijdens het trainingskamp in de winterstop bij elkaar gaan zitten om verder te praten over de toekomst.” De Woudrichemmer besluit: ,,Ik voel waardering binnen de club.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD