dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseLazic kiest voor Jodan Boys en wil afscheid nemen van DHSC met...

Lazic kiest voor Jodan Boys en wil afscheid nemen van DHSC met het kampioenschap

Vlatko Lazic maakte recent bekend dat hij in de zomer van 2020 de overstap zal maken van DHSC naar Jodan Boys. De vleugelspeler, die er bewust voor koos om dichterbij huis te gaan voetballen, wil niets liever dan afscheid nemen van zijn huidige vereniging met de titel.

Groei mogelijkheden
Voor DHSC was het geen verrassing dat het verblijf van Lazic bij de club slechts één jaar duude. ,,In het begin van het seizoen heb ik al aangegeven dat het de bedoeling was om één seizoen te spelen bij DHSC. Ik wil dichter bij huis gaan voetballen in verband met mijn werk en mijn voetbalschool Soccerdream. Daarnaast zie ik Jodan Boys als een mooie club waar men ook verder kijkt naar de mogelijkheden om te groeien. Na enkele goede gesprekken met Leen van Steensel en Mitchel heb ik besloten om te kiezen voor Jodan Boys”, aldus Lazic tegenover Voetbal247.

Mooie club
De routinier kijkt met een goed gevoel naar zijn periode tot nu toe bij de Utrechtse vereniging. ,,DHSC is een mooie club, dit met veel mensen die echt alles voor de vereniging over hebben om zodoende stappen vooruit te kunnen zetten.”

Titelstrijd
In de laatste week moest DHSC de koppositie afstaan aan Sportlust’46. Het kampioenschap is het enige dat telt voor Lazic die van mening is dat zijn ploeg in staat moet zijn om deze doelstelling te bewerkstelligen.  ,,Ik verwacht een spannende eindstrijd. Het zal denk ik gaan tussen DHSC en Sportlust’46. Mochten wij geen kampioen worden dan hebben wij verloren van onszelf.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD