Volg ons

Tweede Divisie

Langerak hoort vanavond of hij het seizoen afmaakt bij Kozakken Boys

Langerak hoort vanavond of hij het seizoen afmaakt bij Kozakken Boys

De clubleiding van Kozakken Boys spreekt vanavond met interim-coach Michel Langerak. Dan zal duidelijk worden of de coach ook na de winterstop de scepter zwaait bij de Werkendammers.

Langerak was na het ontslag van Jasper de Muijnck aanvankelijk aangesteld als coach tot de winterstop. Onder zijn leiding wist de ploeg de weg weer naar boven te vinden, al gaat dat nog niet altijd gepaard met sprankelend voetbal. Het lijkt voor de hand te liggen dat Langerak vanavond te horen gaat krijgen dat hij kan aanblijven op de Zwaaier: ,,Daar hebben we maandagavond een gesprek over en dan zal een en ander duidelijk worden”, reageert Langerak in het AD. ,,Ik verwacht geen gekke dingen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie