maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsLaatste seizoen voor Buitenhuis en Brummel bij IJsselmeervogels

Laatste seizoen voor Buitenhuis en Brummel bij IJsselmeervogels

Op hun website maakt IJsselmeervogels bekend dat de samenwerking tussen Jeffrey Buitenhuis en Stef Brummel het volgend seizoen niet verlengd gaat worden.
Het langst speelt Jeffrey Buitenhuis bij de Boys. De verdediger kwam in 2014 over van FC Den Bosch en speelde ruim 175 wedstrijden in de hoofdmacht van de rood-witten uit Spakenburg.

Hij won aardig wat prijzen in Spakenburg zoals de districtsbeker in West 1, de landelijke KNVB-beker voor amateurs en het kampioenschap in de 3e Divisie.
Hij begon zijn voetbalcarrière bij Hercules uit Utrecht. Buitenhuis gaat overigens niet verloren voor de voetbalsport maar gaat op zoek naar een club, waarbij hij wat meer tijd krijgt voor zijn gezin en zich ook meer kan richten op zijn eigen bedrijf.

Doelman Stef Brummel fungeert, sinds zijn komst in 2019 van het belofteteam van Vitesse, hoofdzakelijk als reservedoelman achter Jaimy Schaap. Brummel speelde een aantal wedstrijden in de KNVB-beker met de Boys, waarbij hij met veel verve het doel verdedigde.
Brummel, woonachtig in Apeldoorn,  gaat op zoek naar een club waar hij 1e doelman kan gaan worden.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD