dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieKruys: 'We houden oren en ogen open'

Kruys: ‘We houden oren en ogen open’

DOVO behield trainer Gert Kruys en haalde enkele gerichte versterkingen. Toch is er in Veenendaal nog ruimte in de selectie, bevestigt Kruys in De Gelderlander.

Heel tevreden
,,We houden onze oren en ogen open of we nog iemand kunnen halen. Er is nog tijd”, aldus de ervaren coach. Kruys ziet bovendien dat de voorbereiding in heel andere sfeer verloopt dan een seizoen eerder: ,,Dat was vorig jaar wel anders na de gemiste promotie tegen VVOG. Nu heeft iedereen er zin in. Het fundament van het elftal is gebleven en dat is een goede basis.” Content is de oud-trainer van IJsselmeervogels en analist van RTV Utrecht met de nieuwkomers bij de club: ,,Ervaring, snelheid en een portie gif. Ik ben er heel tevreden mee.”

Niveau
Binnen de selectie vindt echter niet iedereen versterkingen noodzakelijk, zoals Mauro Peters. Hij hoopt komend seizoen zijn basisplaats te heroveren: ,,Als het aan mij ligt, is dat natuurlijk niet nodig”, stelt Peters, verwijzend naar de wens om nog aanwinsten te halen, in het AD. ,,Maar je weet dat er in het voetbalwereldje versterkingen bijgehaald kunnen worden. Dat hoort er bij op dit niveau en daar moet je mee kunnen dealen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD