Volg ons

Derde Divisie

Kruys droomt met DOVO van mooi bekeravontuur: ‘Kans op grote tegenstander’

Kruys droomt met DOVO van mooi bekeravontuur: ‘Kans op grote tegenstander’

DOVO start vanmiddag het seizoen met een bekerwedstrijd tegen Dongen. Bij de Veenendaalers wil trainer Gert Kruys voortborduren op de patronen van het succesvolle vorige seizoen.

Wake-up call
,,We zijn goed bezig geweest om fit te worden”, zegt Kruys in De Gelderlander. ,,De resultaten waren redelijk en bij vlagen hebben we goed voetbal laten zien. De nederlaag van afgelopen zaterdag bij Montfoort was een goede wake-up call voor de groep, een signaal dat we er nog niet zijn.”

Verfijnen
De Rooien speelden in de voorbereiding vaak vanaf het beginsignaal met de basisformatie van vorig seizoen: ,,Er zijn weinig mutaties in ons elftal geweest. Ik wilde de patronen van voor de zomer daarom graag verder verfijnen. Door op de bank te beginnen hebben de nieuwkomers goed kunnen kijken naar ons spel. In de tweede helft kregen zij dan vaak de kans om zich te laten zien, maar dat is natuurlijk lastig. Toch werd het hier en daar goed opgepikt.”

10.000 man tegen Ajax
Kruys hoopt stiekem op een mooi bekeravontuur met DOVO: ,,We willen graag door naar het hoofdtoernooi. De kans op een grote tegenstander zit er dan in. Zelf heb ik met IJsselmeervogels ooit een paar ronden overleefd en daarna speelden we tegen Ajax. We hadden wel 10.000 man langs de lijn. Wat is er nu mooier voor een club?”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie