maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKrul: "Langer verblijf bij Spakenburg sluit ik niet helemaal uit"

Krul: “Langer verblijf bij Spakenburg sluit ik niet helemaal uit”

André Krul heeft nog geen idee hoe zijn carrière er volgend seizoen uitziet. De doelman verdedigt momenteel het doel van Spakenburg, maar daar zou binnenkort verandering in kunnen komen. Hij sprak met FOX Sports over zijn toekomst.

Toekomst Krul

De toekomst van Krul kan nog alle kanten op gaan. “Ik heb geen idee. Dat kan echt weer overal zijn. Ik sta open voor het buitenland, maar ook een mooie club in Nederland. Maar goed, ik ben hier gekomen tien wedstrijden terug en ik had één missie en dat was met Spakenburg erin blijven en dat blijft recht overeind staan. Dus ik richt me op de komende vier wedstrijden. Hopelijk kunnen we ons direct handhaven. Dit is heel erg vervelend natuurlijk, maar we hebben nog steeds alle kansen om ons rechtstreeks te handhaven. Alhoewel de concurrenten wel gewonnen hebben, hoorde ik. Het gat blijft volgens mij twee punten en dan hebben we nog vier wedstrijden en zo niet dan moet het via de play-offs gebeuren.”

Toekomst bij Spakenburg

Een langer verblijf bij Spakenburg behoort ook tot de mogelijkheden. “Dat sluit ik niet helemaal uit. Ik heb met de club gesproken, ik denk nu een ruim een maand geleden. Ik heb toen aangegeven dat ik het te vroeg vond om te verlengen. Dan kun je allemaal clausules erin zetten met voor zoveel geld kun je weg, je kunt nog op stage, degradatieclausule en weet ik veel wat allemaal. Maar daar ben ik geen voorstander geweest. Ik vind als je tekent, moet je intentie zijn om te blijven. Ik heb nu de intentie om hogerop te gaan. Ik heb mijn ambities, ik leef als een echte prof. Ik train misschien wel meer dan de meeste profs, ik werk er niet naast. Dus dat zijn mijn ambities”, aldus Krul, die na het seizoen bereid is om weer te praten met Spakenburg.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD