donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenKraaij jr: 'GVVV best voetballende ploeg van Tweede Divisie'

Kraaij jr: ‘GVVV best voetballende ploeg van Tweede Divisie’

Opnieuw verloor FC Lienden een streekderby en opnieuw bleek de Betuwse formatie mentaal niet erg weerbaar. Tot de 0-1 van GVVV had FC Lienden het aardig voor elkaar, maar daarna stortte de ploeg in.

Bovenliggende partij
Trainer Hans Kraaij jr was dan ook tevreden over de aanvankelijke uitvoering van zijn strijdplan, dat inhield dat de Veenendaalers niet aan voetballen toe mochten komen: ,,Dat deden we inderdaad vijftig minuten lang uitstekend. We zaten er bovenop, gaven GVVV geen ruimte om te voetballen. Ik vond ons zelfs de bovenliggende partij”, analyseerde hij in De Gelderlander.

Rode loper
Kraaij jr prees bovendien opnieuw een tegenstander. Nadat hij eerder IJsselmeervogels als kampioenskandidaat noemde, is hij nu lyrisch over GVVV: ,,Natuurlijk is het vervelend om op achterstand te komen. Maar dan moet je de mouwen opstropen en er volle bak tegenaan gaan. Zeker tegen een ploeg als GVVV, die daar gevoelig voor is. Voetballend is GVVV de beste ploeg in de tweede divisie, maar laat je ze daar niet aan toe komen, zijn ze ook kwetsbaar. Maar wij legden, bij wijze van spreken, de rode loper voor hen uit.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD