maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKozakken Boys maakt uitvak voor GVVV en Spakenburg

Kozakken Boys maakt uitvak voor GVVV en Spakenburg

Kozakken Boys heeft besloten om tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijden een vak in te richten voor de bezoekende partij. Voor zowel GVVV als Spakenburg zal er een uitvak worden ingericht. Dit zal gaan om de korte zijde nabij ’t Baxke en een deel van de overdekte staantribune.

Kantine wel vrij toegankelijk

Dit vak zal alleen voor de bezoekende partij toegankelijk zijn, net zoals zij niet welkom zijn op de rest van het complex. Een uitzondering hiervoor is het staan gedeelte voor de hoofdtribune en de kantine. Deze zijn voor alle partijen vrij toegankelijk.

Onrustig in vorig seizoen

Dat Kozakken Boys deze maatregel heeft genomen voor de duels met GVVV en Spakenburg is niet geheel vanuit het niets. Vorig seizoen ging het in Bunschoten-Spakenburg mis tussen aanhangers van Spakenburg en Kozakken Boys. Daarbij waren uiteindelijk ook twee spelers van Kozakken Boys, die niet bij de selectie zaten en daardoor vanaf de tribune toekeken, ook het slachtoffer van. De wedstrijd tussen Kozakken Boys en GVVV werd vorig seizoen gestaakt. Arbiter Frank de Winter besloot een kleine minuten voor tijd ermee op te houden. In de rust had hij al aangegeven geen kwetsende spreekkoren meer te willen horen, dit gebeurde namelijk nadat Kozak Madjer Lukoki rood kreeg. In de slotfase ging het opnieuw mis en besloot De Winter te staken nadat er opnieuw spreekkoren te horen waren van de aanhang van de thuisploeg. Het duel werd vervolgens midweeks uitgespeeld.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD