woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysKozakken Boys-aanvoerder Mulder: 'Liefst weer een type Danny Buijs'

Kozakken Boys-aanvoerder Mulder: ‘Liefst weer een type Danny Buijs’

Hoewel het al langer in de lucht hing, maakte Kozakken Boys en Dany Buijs vrijdag bekend dat de samenwerking na dit seizoen stopt. Aanvoerder Toby Mulder: ,,Omdat hij zich verder wil ontwikkelen en ergens anders in de keuken wil kijken begrijp ik zijn keuze, maar het is jammer voor de club”, zegt hij in het AD.

,,Ik denk dat veel jongens iets van hem hebben geleerd en je ziet wat hij de afgelopen jaren heeft gepresteerd. Unieke prestaties voor een beginnend trainer”, vervolgt de verdediger, die graag ziet dat de clubleiding de ‘lijn Buijs’ doortrekt: ,,Het liefst krijg ik hetzelfde type trainer voor me, al zal dat moeilijk worden.”

Kozakken Boys verloor de eerste wedstrijd van het seizoen van IJsselmeervogels en ontvangt vanmiddag AFC. Mulder is niet bang dat het aangekondigde afscheid van Buijs een rol gaat spelen dit seizoen: ,,Danny is wel zo professioneel het maximale uit dit team te willen halen en herkent dat snel genoeg. Dan grijpt hij wel in.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD