maandag, oktober 25, 2021
HomeClubsKoninklijke HFCKoninklijke HFC ziet Van Gasteren vertrekken en strikt verdediger van FC Emmen

Koninklijke HFC ziet Van Gasteren vertrekken en strikt verdediger van FC Emmen

Desevio Payne zal in het seizoen 2021/2022 het shirt dragen van de Koninklijke HFC. De verdediger komt over van FC Emmen. Naast de komst van Payne maakte de club uit de Tweede Divisie via de officiële kanalen het vertrek bekend van Kevin van Gasteren (foto).

De 25-jarige Payne begon met voetballen bij sv Overbos en speelde later voor onder andere Excelsior en FC Groningen voordat hij arriveerde bij FC Emmen. De voornoemde Van Gasteren gaat na de zomer spelen voor Always Forward. Voor zijn (korte) periode bij de Koninklijke HFC was hij actief voor FC Volendam.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD