maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieKoninklijke HFC maakt gehakt van Kozakken Boys, GVVV gelijk

Koninklijke HFC maakt gehakt van Kozakken Boys, GVVV gelijk

Koninklijke HFC heeft flink uitgehaald tegen Kozakken Boys. De oudste amateurvereniging won in de Tweede Divisie met liefst 4-0 van de bezoekers uit Werkendam. GVVV bleef tegen HHC, dat de laatste weken prima resultaten boekt, steken op 0-0.

Koninklijke HFC – Kozakken Boys 4-0

Bij Kozakken Boys is het achterin eigenlijk al weken open huis. Niet alleen werden de twee duels voor het duel met Koninklijke HFC verloren. Daarin werden ook acht tegentreffers geïncasseerd. Bovendien kreeg het team van trainer Danny Buijs ook drie goals tegen in de laatste gewonnen wedstrijd (tegen Spakenburg). Op bezoek bij Koninklijke HFC zag de defensie van Kozakken Boys er wederom slecht uit. Het werd 4-0 voor het team uit Haarlem. De score werd door HFC al vroeg geopend. Na drie minuten trof Koen Beeren al doel. Daarna namen de Kozakken weliswaar het initiatief over, maar tot kansen kwam het maar moeizaam. Op slag van rust sloegen de Koninklijken vervolgens weer toe. Ditmaal was het Jacob Noordmans die wist te scoren. In de tweede helft was het duel snel beslist. Noordmans produceerde de 3-0. Invaller Wouter Haarmans verergerde daarna de pijn voor Kozakken Boys door ook nog de 4-0 te maken.

GVVV – HHC Hardenberg 0-0

GVVV is duidelijk toe aan de winterstop. Na een uitstekend begin aan het seizoen 2016-2017 werd de ploeg van trainer John de Wolf steeds wisselvalliger en met name tegen de beloftenploegen werden onnodig punten verspeeld. Bij HHC Hardenberg is het eigenlijk juist andersom. Na een moeizame competitiestart komt die ploeg steeds beter op dreef. Na het vertrek van Joseph Oosting werden er meer en meer punten gesprokkeld. Dat lukte ook tegen GVVV, want in Veenendaal werd het 0-0. Daarmee verzuimde GVVV de tweede plaats voor de winterstop veilig te stellen. HHC houdt de middenmoot in het vizier. Op sportpark Panhuis waren er kansjes over en weer, maar uitgespeelde mogelijkheden waren schaars. HHC Hardenberg loerde op een kansje en bracht in het laatste kwart van de wedstrijd clubtopscorer Rob van der Leij nog in. Het lukte de aanvaller echter niet om zijn ploeg de winst te bezorgen, ondanks dat hij er vlak voor tijd wel zeer dicht bij was.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD