vrijdag, oktober 22, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieKoninklijke HFC haakt aan bij de top na zege bij De Treffers

Koninklijke HFC haakt aan bij de top na zege bij De Treffers

Koninklijke HFC klimt na een knappe vierde plek in de Tweede Divisie na een 1-2 zege bij De Treffers. Voor de Groesbeekers rest een plek in de subtop na de thuisnederlaag.

Op sportpark Zuid kende het duel tussen de twee uitstekend presterende ploegen een vliegende start. Al na zes minuten opende Teije ten Den het bal met de 1-0. Het antwoord van HFC liet niet lang op zich wachten. De Haarlemmers kregen een strafschop en die werd benut door Roy Castien: 1-1.

Na een klein uur spelen greep de Koninklijke een voorsprong na een treffer van de weer herstelde Sietse Brandsma: 1-2. Dat bleek tevens de eindstand.

Maandag lees je een uitgebreide reportage van het duel op Voetbal247.nl

Foto: Pim Hols

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD