vrijdag, december 3, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieKogel door de kerk: François Gesthuizen tekent voor 1,5 jaar bij De...

Kogel door de kerk: François Gesthuizen tekent voor 1,5 jaar bij De Treffers

François Gesthuizen wordt zoals verwacht de nieuwe trainer van De Treffers. Hij volgt Jan de Jonge op, die eind oktober onverwacht vertrok voor een nieuw avontuur in Turkije. Gesthuizen tekent voor 1,5 jaar op sportpark Zuid.

,,We wilden samen verder en dit hebben we ook kenbaar gemaakt aan elkaar. Het waren positieve gesprekken en ik ben blij dat ik de komende tijd aan het roer sta”, reageert de 49-jarige oefenmeester op de clubsite. ,,Ik voel me als een vis in het water bij De Treffers. Ik kom hier al van jongs af aan en heb altijd al een heel goed gevoel bij De Treffers gehad. Een club met een super uitstraling waar prestatie en gezelligheid hand in hand gaan. Wat wil je nog meer?”

Gesthuizen vervolgt: ,,Ikzelf ben een trainer voor de lange termijn. Echt bezig zijn met het proces en het ontwikkelen van spelers en het team. (..) Punten halen is heel belangrijk maar we moeten dit wel proberen te doen met aanvallend en verzorgd spel. Dit moet precies op de grens zijn dat het niet omslaat naar het naïeve. Avontuurlijk moeten we zijn.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS