vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlKNVBKNVB maakt details RegioCup bekend

KNVB maakt details RegioCup bekend

De KNVB heeft meer details bekendgemaakt over de RegioCup. Het per regio ingedeelde toernooi is de beoogde alternatieve seizoensafsluiting van de voetbalbond nadat recent werd besloten de reguliere competities niet meer te hervatten.

Inmiddels zijn meer details bekend gemaakt over de opzet van de RegioCup. Uitgangspunt is dat zowel de A- als B-categorie en zowel senioren als junioren wekelijkse een wedstrijd spelen in regionale poules tegen tegenstanders van vergelijkbaar niveau.

De KNVB wil de RegioCup laten starten ,,zodra het kan”. Het toernooi loopt tot uiterlijk 26/27 juni. De poules gaan bestaan uit 4 tot 6 clubs. De opzet van de RegioCup heeft de KNVB inzichtelijk gemaakt in een kleurrije sheet die hier te bekijken is.

Veel topamateurclubs maakten zelf al plannen voor alternatieve regionale toernooien. De KNVB deelt echter alle teams uit de competitie automatisch in voor de RegioCup, maar via de wedstrijdsecretaris kunnen clubs zich tot 19 maart uitschrijven.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD