Volg ons

Uitgelicht

KNVB: Kantines waarschijnlijk open op 1 september, ook amateurduels zonder publiek

KNVB: Kantines waarschijnlijk open op 1 september, ook amateurduels zonder publiek

De KNVB gaat er op dit moment vanuit dat op 1 september de kantines van amateurclubs weer geopend kunnen worden. Echter, de wedstrijden van het eerste elftal zullen waarschijnlijk afgewerkt worden zonder publiek.

Dat is te concluderen uit antwoorden van de voetbalbond op haar Twitter-account. Zo schrijft de KNVB: ,,Officiële sportwedstrijden en competities zullen vanaf 1 september plaatsvinden zonder publiek, mits het coronavirus onder controle blijft. Dit geldt voor het amateur- én betaald voetbal.”

Over de opening van de kantines stelt de bond: ,,Op dit moment staat vast dat verenigingskantines naar verwachting weer open kunnen vanaf 1 september en dat de wedstrijden worden gespeeld zonder publiek. Verdere details worden nog uitgewerkt door het kabinet dus hier zullen we later meer informatie over geven.”

.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Uitgelicht