zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagKNVB Beker: IJsselmeervogels stunt tegen FC Den Bosch, Telstar in blessuretijd langs...

KNVB Beker: IJsselmeervogels stunt tegen FC Den Bosch, Telstar in blessuretijd langs HFC en PEC Zwolle te sterk voor Hoek

IJsselmeervogels is er in geslaagd om de volgende ronde van de KNVB Beker te bereiken door in eigen huis FC Den Bosch te verslaan (3-0). De ploeg uit de Eerste Divisie speelde langdurig met één man minder nadat Vaisanen met een rode kaart het speelveld vroegtijdig moest verlaten. Telstar wist door een benutte penalty in de blessuretijd af te rekenen met de Koninklijke HFC (1-2) en Hoek was een maatje te klein voor PEC Zwolle (0-3). Go Ahead Eagles wist Almere City uit te schakelen (1-3).

IJsselmeervogels – FC Den Bosch
Alles en iedereen van FC Den Bosch kon zijn ogen niet geloven toen de arbiter een penalty toekende aan de thuisploeg en daarbij ook Vaisanen trakteerde op een rode kaart. Hij werd bestraft omdat hij de doorgebroken Danny van den Meiracker neerhaalde. Laatstgenoemde aanvaller nam plaats achter de bal en schoot deze binnen (1-0). De ploeg uit de Tweede Divisie liep vervolgens uit naar een ruime voorsprong van 3-0, dit door doelpunten van De Harder en El Azzouti.

Koninklijke HFC – Telstar
De thuisploeg kwam na tien minuten spelen aan de leiding tegen Telstar. Een fout van doelman Swolfs was de inleiding voor de openingstreffer van Khalid Tadmine (1-0). In de 22ste minuut kwam de profclub enigszins tegen de verhouding in weer op gelijje hoogte. De vrije trap van Berenstein vloog fraai het doel in (1-1). In de blessuretijd wist Telstar alsnog de zege over de streep te trekken. In de 92ste minuut mocht Reda Kharchouch vanaf de penaltystip de 1-2 binnen werken.

Hoek – PEC Zwolle
De eredivisieclub wist in de 57ste minuut voor de eerste keer het net van de tegenstander te vinden. Skverer wist een schot van Bel Hassani te keren, maar de rebound werd een prooi voor Thy (0-1). In de blessuretijd wist PEC Zwolle nog twee keer het net van de tegenstander te vinden, op het wedstrijdformulier werden de namen gezet van Thy en Johnsen (0-3).

Almere City – Go Ahead Eagles
Balverlies van Navratil was de inleiding voor de openingstreffer van Almere City. Een snelle counter werd afgerond door Efmorfidis die vanaf de rand van het strafschopgebied raak schoot (1-0). Go Ahead Eagles kon toch gaan rusten met een voorsprong door doelpunten van Beukema en Van der Venne (1-2). In de 77ste minuut was het Edqvist die voor opluchting wist te zorgen bij de club uit Deventer toen hij de 1-3 wist te produceren.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD