Volg ons

Tweede Divisie

Keepersdilemma voor De Muijnck (Kozakken Boys): ‘Ik trek hier conclusies uit’

Keepersdilemma voor De Muijnck (Kozakken Boys): ‘Ik trek hier conclusies uit’

Een opvallende wissel zaterdag bij Kozakken Boys. Daar bleef doelman Richard Arends in de rust in de kleedkamer achter, nadat hij voor rust geen al te beste indruk maakte.

,,Richard gaf zelf aan niet gefocust en geconcentreerd te zijn en niet in de wedstrijd te zitten”, verklaarde De Muijnck tegenover het AD. ,,Ik vond dat ik eerlijk moest zijn en ben naar de trainer gestapt”, reageert Arends. ,,Afgelopen week ben ik ziek geweest. Ik voelde me verder wel oké, maar was echt afwezig.”

Het roept de vraag op wie er komende zaterdag het doel verdedigt bij de Werkendammers. Het antwoord wil De Muijnck nog niet geven: ,,Ik trek hier conclusies uit, maar welke dat zijn, hou ik even voor mezelf.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie