Volg ons

Tweede Divisie

Keepersdilemma voor De Muijnck (Kozakken Boys): ‘Ik trek hier conclusies uit’

Keepersdilemma voor De Muijnck (Kozakken Boys): ‘Ik trek hier conclusies uit’

Een opvallende wissel zaterdag bij Kozakken Boys. Daar bleef doelman Richard Arends in de rust in de kleedkamer achter, nadat hij voor rust geen al te beste indruk maakte.

,,Richard gaf zelf aan niet gefocust en geconcentreerd te zijn en niet in de wedstrijd te zitten”, verklaarde De Muijnck tegenover het AD. ,,Ik vond dat ik eerlijk moest zijn en ben naar de trainer gestapt”, reageert Arends. ,,Afgelopen week ben ik ziek geweest. Ik voelde me verder wel oké, maar was echt afwezig.”

Het roept de vraag op wie er komende zaterdag het doel verdedigt bij de Werkendammers. Het antwoord wil De Muijnck nog niet geven: ,,Ik trek hier conclusies uit, maar welke dat zijn, hou ik even voor mezelf.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Tweede Divisie