dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlClubsKatwijkKatwijk-sluitpost Mark de Vries staat open voor vertrek om elders eerste doelman...

Katwijk-sluitpost Mark de Vries staat open voor vertrek om elders eerste doelman te kunnen worden

Mark de Vries overweegt Katwijk komende zomer te verlaten wanneer hij de kans krijgt bij een andere club in de Tweede of Derde Divisie eerste doelman te worden. Lukt dat niet, dan tekent de 33-jarige sluitpost mogelijk bij op de Krom.

Katwijk heeft De Vries een aanbieding gedaan om zijn contract met twee seizoenen te verlengen: ,,Hij heeft met de technische leiding een periode afgesproken om de komende 2 weken een club te zoeken in de Tweede of Derde Divisie waar hij (op zeker) eerste keeper kan worden. Lukt dit niet, dan is afgesproken dat hij alsnog met VV Katwijk in gesprek gaat om een van de twee keepers van het eerste elftal te blijven.”

De Vries kwam in 2016 naar Katwijk en was in zijn eerste seizoen op de Krom eerste doelman. Daarna moest hij zijn plek afstaan aan Ricardo Kieboom. Afgelopen seizoen moest De Vries Boy de Jong voor zich dulden, die echter heeft aangegeven de club te zullen verlaten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD