Volg ons

Tweede Divisie

Katwijk eenvoudig langs Barendrecht, FC Lienden verliest ook met man meer van Kozakken Boys

Katwijk eenvoudig langs Barendrecht, FC Lienden verliest ook met man meer van Kozakken Boys

Kozakken Boys is met de schrik vrijgekomen tegen FC Lienden. De Werkendammers namen weliswaar de leiding, maar speelden vrijwel de gehele tweede helft met tien man. Katwijk kende weinig problemen met Barendrecht.

Katwijk – Barendrecht
Het duel op de Krom was vooral speciaal voor Joey Jongman, die vorig seizoen nog bij de Rijnmonders speelde. Hij zag hoe Steven Sanchez Angulo al vroeg de 1-0 maakte. Katwijk was de bovenliggende partij, maar mocht van geluk spreken dat een fout van Jongman vlak voor tijd niet werd afgestraft. Het duel was verre van hoogstaand, maar een kwartier voor tijd gaf Marciano Mengerink het publiek toch nog wat te genieten met de 2-0. Dat deed het Barendrechtse verzet definitief breken, want al kort daarna maakte Sanchez Angulo zijn tweede. Ook Mengerink maakte zijn tweede vlak voor tijd en zo eindigde het duel in een 4-0 zege.

Kozakken Boys – FC Lienden
Het duurde even voor het duel tussen Kozakken Boys en FC Lienden ontbrandde. Achmed El Azzouti was wel bedrijvig, maar pas vlak voor rust opende Leon Bot de score na een knappe individuele actie. Na rust leken de Werkendammers zichzelf in de nesten te werken toen Tim Eekman zijn tweede gele kaart kreeg en kon gaan douchen. Kozakken Boys werd logischerwijs wat teruggedrongen, maar bleef gevaarlijk bij de tegenaanval. Lienden slaagde er niet in de gelijkmaker te forceren en in blessuretijd viel de beslissing. Eerst maakte Gwaeron Stout vanuit het niets de 2-0, waarna diep in de toegevoegde tijd Sanny Monteiro uit een rebound de eindstand op 3-0 bepaalde.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie