Volg ons

De Graafschap

Kampioenschap lonkt voor Jong Ajax na zege in Volendam, De Graafschap wint van Telstar

Kampioenschap lonkt voor Jong Ajax na zege in Volendam, De Graafschap wint van Telstar

Jong Ajax wist vrijdagavond de op voorhand zware uitwedstrijd tegen FC Volendam winnend af te sluiten (1-2). Door de zege kan de ploeg volgende week in eigen huis de titel binnenhalen als het weet af te rekenen met MVV. De Graafschap won met minimaal verschil van Telstar (1-0).

FC Volendam – Jong Ajax
In de 35ste minuut kwamen de Amsterdammers op voorsprong in Volendam. Dani de Wit maakte zijn dertiende van het seizoen. Een goed uitgevoerde counter werd door de aanvallende middenvelder afgemaakt, dit op aangeven van Mateo Cassiera (0-1). Net voor de pauze kwam de thuisploeg alsnog naast Jong Ajax. De voorzet van Evers werd lichtzinnig weggewerkt door Luis Orejuela waarna Vlak de bal binnen schoot (1-1). Direct na de treffer floot de dienstdoende scheidsrechter voor de rust. In de 55ste minuut kreeg Cassiera de mogelijkheid om Jong Ajax weer op voorsprong te zetten, de aanname was fraai, maar hij slaagde er niet in om doelman Verhulst te passeren. In de 82ste minuut wist Nunnely aan de rechterkant van het veld op te stomen, zijn voorzet op Sierhuis was goed en de invaller kon de 1-2 binnen schieten.

De Graafschap – Telstar
In de eerste helft van de wedstrijd was er niet veel te genieten voor de toeschouwers. De Graafschap maakte de meeste aanspraak op een treffer, maar in de eerste helft wist niemand de doelman van de tegenstander te passeren. In de tweede helft was het dan wel raak. De thuisploeg kwam na 77 minuten spelen op voorsprong door El Jebli. Deze treffer bleek voldoende te zijn voor de drie punten.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over De Graafschap