dinsdag, maart 9, 2021
Home Competities Tweede Divisie Justiana kiest voor Curaçao: 'Ik had niet veel bedenktijd nodig toen ik...

Justiana kiest voor Curaçao: ‘Ik had niet veel bedenktijd nodig toen ik werd benaderd door Hiddink’

Vrijdag verscheen in de media het nieuws dat Gillian Justiana het voetbalshirt van IJsselmeervogels per direct zou verruilen voor de functie van assistent-trainer van het nationale elftal van Curaçao. Tegenover Voetbal247 gaf de verdediger tekst en uitleg over de door hem gemaakte keuze.

- Advertentie -

Aanbod
Justiana (29) was nog in bezit van een doorlopend contract bij IJsselmeervogels, maar het was geen verrassing dat de aanvoerder ambities had om zich verder te ontwikkelen in het trainersvak.  ,,Nadat Guus Hiddink aangesteld werd als bondscoach van Curaçao was hij op zoek naar een assistent-trainer die uit Curaçao kwam en die al in het trainersvak werkzaam was. Ik werd persoonlijk door hem benaderd en had weinig tijd nodig om over het aanbod na te denken. Het was natuurlijk een emotionele beslissing om per direct te stoppen bij IJsselmeervogels, waar ik altijd met plezier gespeeld heb”, aldus Justiana tegenover Voetbal247.

Ideale moment
De aanvoerder van IJsselmeervogels is vanzelfsprekend zeer tevreden met de kans die hij nu krijgt bij de nationale voetbalbond van Curaçao. ,,Een aantal jaren geleden ben ik met mijn trainersloopbaan gestart en dit is voor mij het ideale moment om mij verder te kunnen ontwikkelen in dit vak. Dit zeker onder de vleugels van een grote trainer zoals Guus Hiddink.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES