vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagJOS Watergraafsmeer versterkt verdediging

JOS Watergraafsmeer versterkt verdediging

De Amsterdamse Derde Divisionist JOS/Watergraafsmeer heeft haar verdediging met het contracteren van Max Versteeg versterkt. De Amsterdammers waren eerder al geinteresseerd in de 22 jarige verdediger van Legvogels, echter een blessure van de speler, opgelopen in zijn periode bij Roda ‘23 voorkwam een mogelijk eerdere samenwerking.

Het Amsterdamsche Voetbal meldt dat de club  al aan het einde van het seizoen 2017/2018 interesse in de verdediger toonde, echter een zware knieblessure doorkruiste een mogelijke samenwerking. Wel hield de speler regelmatig contact met de trainer van JOS Watergraafsmeer, Cor Ten Bosch.

,,De trainer schetste me voor volgend seizoen een plaatje dat me aansprak”, zo meldt Versteeg. ,,Door blessures en werk zijn er voor mij centraal in de verdediging kansen om te spelen. Daar wil ik graag voor gaan.” Versteeg, die zichzelf ziet als een speler met leiderschapskwaliteiten, hoopt zich op hoger niveau toch in de basis te spelen. Hij is na Virgil Smith en Nigel Hardenberg de derde versterking van de club uit de Derde Divisie Zondag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD