Volg ons
Jongman Barendrecht

Tweede Divisie

Jongman: ‘Als je geen goal tegen krijgt, kun je ook niet verliezen’

Jongman: ‘Als je geen goal tegen krijgt, kun je ook niet verliezen’

Barendrecht hield een punt over aan het bezoek bij VVSB, maar dat werd niet uitbundig gevierd. Beide ploegen erkenden dat het een weinig verheffend schouwspel was geweest. Joey Jongman kon dan ook weinig uitlichten over het duel in gesprek met FOX Sports.

,,Het was een beetje een dooie wedstrijd eigenlijk. Ik heb er ook niet heel veel over te zeggen. Weinig kansen, geen mooi voetbal, weinig duels”, stelde de aanvoerder. Lichtpuntje was dat de ploeg van coach Adrie Poldervaart opnieuw de nul hield: ,,Het is voor ons niet altijd gewoon geweest om de nul te houden en nu vier keer op rij. Daar gaan we zeker mee verder.” Om dan haast Cruijffiaans te vervolgen: ,,Als je geen goal tegen krijgt, kun je ook niet verliezen.”

Barendrecht bezet een knappe vierde plaats: ,,Ik vind het een hartstikke mooie competitie, de nummer 1 kan in principe van de nummer laatst verliezen. Al moet ik wel zeggen dat Katwijk en Kozakken Boys er echt bovenuit steken dit seizoen. Maar verder is het van de nummer 3 tot de nummer 12 of 13 super spannend. Ik ga elke week met plezier naar het voetbal toe. We willen zo hoog mogelijk eindigen. Dat we nu al vierde staan is voor ons al heel erg knap. We hebben middelmatige mogelijkheden en daar doen we het gewoon heel goed mee.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie