donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieJong FC Utrecht wijkt opnieuw uit naar sportpark IJsselmeervogels

Jong FC Utrecht wijkt opnieuw uit naar sportpark IJsselmeervogels

Jong FC Utrecht wijkt opnieuw uit naar het sportpark van IJsselmeervogels. De beloftenformatie van coach Robin Pronk (foto) speelt komend seizoen acht keer een thuiswedstrijd op sportpark de Westmaat in Bunschoten-Spakenburg.

Galgenwaard
De overige 11 thuiswedstrijden speelt Jong FC Utrecht in stadion de Galgenwaard. Op 1 september, wanneer Jong AZ op bezoek komt, wijkt Jong FC Utrecht voor het eerst uit naar IJsselmeervogels. Overigens speelde het team ook vorig seizoen al acht keer op de Westmaat als thuisdecor. Verder zullen ook de thuisduels tegen De Graafschap (15 september), Helmond Sport (29 september), FC Eindhoven (3 november), Almere City (24 november), Telstar (15 december), FC Dordrecht (12 januari) en Jong PSV (23 maart) in Bunschoten-Spakenburg gespeeld worden.

Dubbelrol Sandor van der Heide
Bijzonder is daarbij het duel tussen Jong FC Utrecht en De Graafschap op 15 september. Bij de Superboeren fungeert Sandor van der Heide als assist-coach van Henk de Jong. Van der Heide is echter ook hoofdtrainer van IJsselmeervogels en zal zodoende die avond éénmalig in de andere dug-out plaats moeten nemen en ook een andere kleedkamerdeur binnenstappen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD