Volg ons

Eerste Divisie

Jong FC Utrecht wijkt opnieuw uit naar sportpark IJsselmeervogels

Jong FC Utrecht wijkt opnieuw uit naar sportpark IJsselmeervogels

Jong FC Utrecht wijkt opnieuw uit naar het sportpark van IJsselmeervogels. De beloftenformatie van coach Robin Pronk (foto) speelt komend seizoen acht keer een thuiswedstrijd op sportpark de Westmaat in Bunschoten-Spakenburg.

Galgenwaard
De overige 11 thuiswedstrijden speelt Jong FC Utrecht in stadion de Galgenwaard. Op 1 september, wanneer Jong AZ op bezoek komt, wijkt Jong FC Utrecht voor het eerst uit naar IJsselmeervogels. Overigens speelde het team ook vorig seizoen al acht keer op de Westmaat als thuisdecor. Verder zullen ook de thuisduels tegen De Graafschap (15 september), Helmond Sport (29 september), FC Eindhoven (3 november), Almere City (24 november), Telstar (15 december), FC Dordrecht (12 januari) en Jong PSV (23 maart) in Bunschoten-Spakenburg gespeeld worden.

Dubbelrol Sandor van der Heide
Bijzonder is daarbij het duel tussen Jong FC Utrecht en De Graafschap op 15 september. Bij de Superboeren fungeert Sandor van der Heide als assist-coach van Henk de Jong. Van der Heide is echter ook hoofdtrainer van IJsselmeervogels en zal zodoende die avond éénmalig in de andere dug-out plaats moeten nemen en ook een andere kleedkamerdeur binnenstappen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie