Volg ons

Almere City FC

Jong Ajax heer en meester in Maastricht, Volendam met tien man naar remise tegen Almere City

Jong Ajax heer en meester in Maastricht, Volendam met tien man naar remise tegen Almere City

Jong Ajax heeft een even gemakkelijke als ruime overwinning geboekt in het uitduel met MVV. De beloften van de Amsterdammers wonnen met 0-4 in Maastricht en die score had nog veel hoger uit kunnen vallen. FC Volendam pakte in eigen huis met tien man een punt tegen Almere City: 1-1.

MVV – Jong Ajax
De wedstrijd MVV – Jong Ajax werd de wedstrijd van Kai Sierhuis en Zien Flemming. Sierhuis, die dit seizoen veelal genoeg moest nemen met een reserverol achter Matteo Cassiera, scoorde na een kwartier zijn eerste goal van het seizoen. Een kwartier na rust deed hij opnieuw van zich spreken door in tijdens zijn tweede basisplaats de 0-2 binnen te koppen. Het slotakkoord was voor Zian Flemming. De linksbuiten maakte er eveneens twee, waardoor de ploeg van Michael Reiziger met 0-4 won in Limburg en daardoor naar de tweede plaats klom in de Jupiler League. Concurrent Fortuna Sittard komt maandag in Eindhoven in actie tegen Jong PSV.

FC Volendam – Almere City
In het Kras stadion in Volendam hebben FC Volendam en Almere City de punten gedeeld: 1-1. Vooral FC Volendam mocht zich daar getuige de rode kaart van Schilder gelukkig mee prijzen. Almere City had na de rust de leiding genomen via Arsenio Valpoort. De aanvaller kopte een voorzet bij de eerste paal binnen. Tot overmaat van ramp kwam FC Volendam op driekwart van de wedstrijd met tien man te staan nadat Henny Schilder de doorgebroken Dennis van der Heijden had neergehaald. Toch rechtte de thuisploeg de rug en maakte het 1-1. Rodney Antwi schoof de opzij gelegde vrije trap van Joey Veerman beheerst binnen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Almere City FC